Skip to main content

Gretige Geenen heeft transfer te pakken

Kaj Geenen (19) heeft toch zijn transfer naar het buitenland te pakken. De linkerhoekspeler tekent voor twee jaar in Duitsland.

Advertentie

Tot en met 2025 speelt Geenen voor VfL Lübeck-Schwartau. Eerder koos Niko Blaauw voor de tweede Bundesliga-club. Beide landgenoten gaan in Duitsland een appartement delen.

Stage na blessure
Na één seizoen in de BENE-League met Bevo zet Geenen al de volgende stap. “Ook in de BENE-League zou ik nog genoeg kunnen leren, maar de nieuwe uitdaging maakt me extra gretig. Ik word hier prof en kan mezelf hier erg ontwikkelen”, aldus Geenen. “Het niveau op de training en van de competitie is hoog.”

Een eerdere proeftraining over de grens liep voor Geenen op niets uit en zo keerde hij terug in Panningen. “Daarna raakte ik in de HandbalNL League geblesseerd en leek ik bij Bevo te blijven. Eenmaal weer fit heb ik me tijdens een stage in Lubeck kunnen bewijzen.”

Debuut in Kroatië
In maart debuteerde de gretige flankspeler, uitgeroepen tot Talent van het Jaar, in Kroatië voor de A-ploeg. Het Nederlands team heeft zich geplaatst voor het EK van 2024.

Foto: FotoReza

Advertentie