Skip to main content

Haenen maakt overstap naar trainersvak

By 8 december 2017Duitsland, Voorpagina

In het nieuwe seizoen gaat Arjan Haenen aan de slag als trainer. De rechterhoekspeler is door zijn huidige club MT Melsungen aangesteld als toekomstige oefenmeester van de reserveploeg van de Bundesliga-club.

Advertentie

In 2016 stapte Haenen van TBV Lemgo over naar MT Melsungen. Samen met Duits international Tobias Reichmann bekleedt de Limburger de rechterhoekpositie. In het nieuwe seizoen maakt Haenen de overstap naar het trainersvak.

Ook teamgenoot Jeffrey Boomhouwer gaat de rood-witten verlaten. Het contract van de international wordt niet verlengd. In ‘Vloggen met Fiege’ liet Boomhouwer weten het liefst te tekenen bij een club uit Duitsland. Ook de Franse competitie werd door de oud-speler van FIQAS/Aalsmeer betiteld als interessant.

Bult
Arjan Haenen is in korte tijd de tweede oud-international die in Duitsland aan de slag gaat als trainer. Mark Bult is op dit moment assistent-trainer bij kampioenskandidaat SG Flensburg-Handewitt.

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    713912 980336Thanks for the write up! Also, just a heads up, your RSS feeds arent working. Could you take a look at that? 314421