Skip to main content

Handbal Houten lanceert verenigingscampagne

By 16 augustus 2017Eredivisie, Voorpagina

Woensdag 16 augustus lanceerde Handbal Houten de campagne ‘Waar zijn die handen?’. Een campagne om tophandbal in de gemeente Houten groots onder de aandacht te brengen.

Advertentie

Zo is op de gevel van sportcentrum The Dome, de thuishaven van Stipt Payroll/Houten, een metersgroot spandoek opgehangen met daarop de eerder genoemde slogan. “Met deze campagne wil de vereniging de herenselectie van Houten presenteren in Houten en ver daarbuiten”, vertelt commercieel bestuurslid Dick Jacobs. “Tevens is dit een mooie gelegenheid handbal te promoten als aantrekkelijke en dynamische sport.”

Gedurende het komende seizoen zal de campagne verder verspreid worden in de gemeente Houten. Ook streeft de Utrechtse eredivisionist middels deze campagne een groter bereik te genereren op social media.

Supercup 2017
Op zondag 27 augustus is Houten de gastheer tijdens de officiële opening van het nieuwe handbalseizoen. In The Dome zullen de bekerwinnaars en landskampioenen het tegen elkaar opnemen in de strijd om de Supercup. Kaarten bestellen voor de kick off van het nieuwe handbalseizoen doe je hier!

Advertentie