Skip to main content

Handbal Inside en BLACKROLL® sluiten partnership af

By 8 april 2022Voorpagina

Handbal Inside en het activatie- en herstelmerk BLACKROLL® gaan een samenwerking aan voor het komende jaar. Beide partijen willen zich inzetten voor het bewustzijn van herstel en activatie onder handballers.

Advertentie

Blackroll biedt producten aan made in Germany. Voor het dagelijks herstel zoals massage-tools, maar ook trainingshulpmiddelen en slaapkussens. Het bekendste en populairste product is de foamroller, die veel sporters thuis als massagehulpmiddel gebruiken. Blackroll heeft zich als doel gesteld om atleten te stimuleren verantwoordelijkheid te nemen wat betreft gezondheid, prestatievermogen en herstel. 

Volgens Patrick Stegemann, Benelux-directeur van Blackroll, past het partnership in de ambities van Blackroll: ”Wij willen het onderwerp herstel en activatie meer onder de aandacht brengen omdat wij zien dat dit van grote waarde is voor sporters. In Duitsland staan wij als marktleider bekend voor kwalitatieve producten en know how en maken nu de stap naar Nederland. Handbal Inside stelt ons als autoriteit in staat, onder andere via het platform, deze kennis nog beter bij de doelgroep te activeren.”

Ook redactielid Stijn Steenhuis is blij met de samenwerking: ‘’Blackroll en Handbal Inside passen goed bij elkaar. Een partnership geeft ons de mogelijkheid meer in het platform te investeren, zodat we het handbal in Nederland nog meer kunnen promoten. Daar zijn we erg blij mee.”

Met de code HANDBALINSIDE ontvang je 15% korting op alle producten van BLACKROLL® die niet in de sale zijn, neem een kijkje op blackroll.com.

Advertentie