Skip to main content

Handbal Inside en FC Afkicken gaan samenwerken

By 16 augustus 2022Voorpagina

Handbal Inside gaat samenwerken met FC Afkicken. Samen gaan de platforms de podcast Spielmacher uitbrengen.

Advertentie

De eerste aflevering van het vijfde seizoen van Spielmacher is vanaf morgen te beluisteren in je favoriete podcast app. Op twee woensdagen in de maand kun je voor een verse podcast van Handbal Inside en FC Afkicken inschakelen.

Cor Potcast en FCA Daily
Nieuwe partner FC Afkicken is een bekend merk in de voetbalwereld. Podcasts als Cor Potcast, de Pantelic Podcast en de FCA Daily worden door FC Afkicken gemaakt. Sinds kort is het bedrijf uit Amsterdam ook geïnteresseerd in andere sporten.

Bruce Tol (op de foto tweede van rechts) van FC Afkicken: “De samenwerking met Handbal Inside is voor FC Afkicken een mooie volgende stap in onze verbreding in de sportwereld. Vooral de passie voor de sport en voor podcasten spreekt ons erg aan en past uitstekend bij de merken die wij graag bij ons willen hebben.”

Advertentie

Gast in de studio
Handbal Inside en FC Afkicken gaan twee keer per maand Spielmacher uitbrengen. In de handbalpodcast bespreken host Stijn Steenhuis en sidekick Bobby Schagen, de aanvoerder van de Oranjemannen, een thema. Geregeld schuift een gast aan in de studio.

“We zijn erg blij met de samenwerking met FC Afkicken, omdat we het aankomende seizoen van hun kennis en ervaring op het gebied van podcast gebruik kunnen maken”, aldus presentator Steenhuis (helemaal rechts op de foto). “Als redactie vinden we de podcast Spielmacher een mooie manier om handbalverhalen te vertellen en zo de luisteraar en liefhebber van de sport aan Handbal Inside te blijven binden.”

Over de Top
Handbal Inside is het derde merk over een andere sport dan voetbal dat aan FC Afkicken is verbonden. Vechtersbazen (vechtsporten) en Over de Top (volleybal) ging het nieuwsplatform voor. 

Advertentie