Skip to main content

Handbal Inside Magazine eind oktober op deurmat

By 4 oktober 2016oktober 7th, 2016Voorpagina

Het eerste nummer van het Handbal Inside Magazine zal eind oktober op de deurmat vallen. Het blad zal bomvol achtergrondverhalen en interviews staan.

Advertentie

Zo spreekt international Martine Smeets over de hectische maand in Rio de Janeiro. Tevens komt de scheidende bondscoach Henk Groener aan het woord. De succestrainer kijkt terug op de acht jaar bij de Oranjedames. Uiteraard is er in het blad aandacht voor de eredivisieclubs en kleinere verenigingen.

Achtergrondverhalen
In augustus is Handbal Inside het magazinetraject gestart. Binnen een maand abonneerden bijna duizend liefhebbers zich op het handbalblad. In Handbal Inside Magazine lees je álles wat je niet op internet leest. Van interessante diepte-interviews tot bijzonder verenigingsnieuws. Perfect voor de verre uitwedstrijd of op de rustige zondagochtend.

Abonneren op Handbal Inside Magazine is simpel en kan hier binnen een paar klikken. Wanneer je dat nú doet ontvang ook jij het eerste nummer eind oktober.

Advertentie
Adverteren in Nederlands enige handbalblad, met meer dan duizend abonnees, is mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar redactie@handbalinside.nl.

Advertentie