Handbal Inside Magazine: een verkooppunt bij jou in de buurt?

By 4 november 2016Voorpagina

Handbal Inside is op zoek naar ondernemers die Handbal Inside Magazine willen opnemen in hun assortiment. De eerste zes verkooppunten zijn inmiddels bekend! 

Advertentie

Tabakshop Kees Boomhouwer (Aalsmeer)
In Aalsmeer is Handbal Inside Magazine te koop bij Tabakshop Kees Boomhouwer. En ja inderdaad, dat is de vader van Jeffrey en Robin Boomhouwer! Adres: Zijdstraat 30 in Aalsmeer.

The Readshop Willekens (Helden-Panningen)
In Helden-Panningen is Handbal Inside Magazine te koop bij The Readshop Willekens, de boekhandel van Targos Bevo-supporter Jeroen Willekens. Adres: Markt 65 in Panningen.

Jan Cas Sombroek (Volendam)
In Volendam is Handbal Inside Magazine vanaf 5 november te koop bij Boekhandel Jan Cas Sombroek. Speciaal voor iedereen uit het vissersdorp die het artikel over Eduard Klyuyko van gastauteur Sonny Sier wil lezen! Adres: Havenstraat 3 in Volendam.

Advertentie

Boekhandel Stevens (Hoofddorp)
In Hoofddorp is Handbal Inside Magazine te koop bij Boekhandel Stevens. Adres: Nieuweweg 63 in Hoofddorp.

BOUD’S-INN (Emmer-Compascuum)
In Emmercompascuum is Handbal Inside Magazine te koop bij BOUD’S-INN. De winkel van oud-doelman én cultfiguur Boudewijn Erbé. Adres: Oosterdiep WZ 5 in Emmer-Compascuum.

Bruna (Klazienaveen)
In Klazienaveen, in de handbalgekke gemeente Emmen, is Handbal Inside Magazine vanaf 5 november te koop bij de bekende Bruna. Adres: Langestraat 111 in Klazienaveen.

Handbal Inside Magazine te koop in jouw woonplaats? 
Heb je zelf een winkel of ken je iemand die Handbal Inside Magazine beslist in zijn of haar assortiment moet hebben? Laat het ons dan snel weten: redactie@handbalinside.nl.

Wil je Handbal Inside Magazine sowieso vier keer per jaar op de mat hebben? Abonneer je dan snel hier!

Advertentie