Skip to main content

Handbal Inside Review: De sokkentest

By 2 november 2016Voorpagina

Tijdens het handbalseizoen komt Handbal Inside met reviews! Scherpe recensies van sportspullen, zodat we je kunnen adviseren in je zoektocht naar de beste handbalschoen, bal, brace, shirt. Scheelt jou een hoop tijd in de paskamer of bij het terugsturen van pakketjes #service. Vandaag: de sokkentest.

Advertentie

Dit keer delen we geen sterren uit, maar komen we met een lijstje. Een top 3 van sokken. Zo word je een handbalheld, op de juiste sokken. Maar hopelijk geen held op sokken. Je begrijpt het wel. De redactie heeft drie sokken getest en gerangschikt: Hummel Tech. Indoor, Hummel Chevron Sokken en Salming 365 Adv. Indoor Sokken. Lijstjestijd, komt-ie!

3. Hummel Chevron Sokken
De bekende luxesok van Hummel. Te verkrijgen in veel vrolijke kleuren. In deze sokkentest krijgt de Hummel Chevron-sok brons. De stof is vrij dik en glad. Hierdoor, zeker tijdens de eerste paar keer dragen, glij je een beetje in je schoen. Daarnaast voelt de sok door de stevige, en ietwat lompe, stof vrij los om de voet.

2. Hummel Tech. Indoor
Zilver! Een snellere editie van de Hummel Chevron-sok. Iets fijner in de stof, strak om de hak en daardoor zeer aangenaam. Vast om de voet en daardoor een uitstekende koop. Wél is de Hummel Tech. Indoor-sok ietjes duurder dan zijn Hummel-podiumgenoot

1. Salming 365 Adv. Indoor (foto)
Handen in de lucht, de eerste plaats is voor de Salming-sok. Gelijk aan de Hummel Tech. Indoor. De stof voelt perfect: meer kwaliteit dan de reguliere sportzaaksportsok, fijner dan de Hummel Chevron-sok. Perfect om de voet en staat een snelle schijnbeweging niet in de weg. Daarnaast: de goedkoopste van het lijstje. Win-win!

De redactie van Handbal Inside zou je tegenstander van de sokken lopen met de Salming 365 Adv. Indoor!

Advertentie