Skip to main content

HandbaL Venlo stunt met Kuipers

HandbaL Venlo heeft opnieuw een opvallende versterking binnengehaald. Oud-jeugdinternational Lynn Kuipers (21) draagt in het nieuwe seizoen het blauw-wit van de bekerwinnaar.

Advertentie

Na één seizoen in Duitsland bij TSV Bayer 04 Leverkusen keert de rechteropbouwer terug in eigen land om haar studie Sportkunde in Nijmegen af te maken. Eerder speelde de Overijsselse Kuipers in de eredivisie voor DSVD en concurrent VOC.

Europese wedstrijden
“Met Venlo heb ik meerdere goede gesprekken gevoerd. De club komt op mij over als een warme club met een hecht team, waarin de speelsters alles willen geven om het hoogst haalbare niveau neer te zetten”, legt Kuipers haar keuze voor de Limburgers uit. Bij HandbaL Venlo is ‘MVP’ Sharon Grummel de concurrent van de nieuweling.

De aanwinst vervolgt: “Naast het snelle spel en de goede speltactieken spreekt ook het spelen van Europese wedstrijden mij erg aan. Daarnaast speelt HandbaL Venlo de laatste jaren om de prijzen en ben ik er van overtuigd dat we met het team dat er volgend jaar staat, ook weer om de prijzen kan gaan spelen.”

Romé Steverink
Eerder versterkte HandbaL Venlo zich met Romé Steverink. Net als Kuipers heeft ook zij een verleden in Amsterdam. Basisspelers Angela Steenbakkers, Lynn Geurts en Janiek van Sleeuwen keren na de zomer niet meer terug bij de bekerhouder.

Foto: FotoReza

Advertentie