Skip to main content

Handbalkeepster Sanne Leenders verrijkt keepers arsenaal VOC Amsterdam

AMSTERDAM – Per 1 januari 2016 maakt handbalkeepster Sanne Leenders officieel  onderdeel uit van de selectie van Handbalvereniging van Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam.

Advertentie

De uit Zuid-Holland afkomstige Sanne Leenders kent een rijk verleden bij het Haagse Hellas waar zij vele wedstrijden van belang is geweest voor het hoog houden  van de Haagse Handbalcultuur in de dames eredivisie.
Na de degradatie van Hellas uit de eredivisie in het seizoen 2014-2015 heeft Sanne aangegeven te stoppen met actief handbal op het hoogste niveau.  Echter slechts enkele maanden na dat besluit begon het handbal weer te trekken aan Sanne. Dat gevoel leidde ertoe dat vanaf medio oktober 2015 Sanne Leenders  weer te zien was op handbaltrainingen. Dit maal niet op de trainingen bij Hellas maar bij viervoudig landskampioen VOC Amsterdam.

Inmiddels heeft Sanne laten zien van welke aanvullende waarde zij  is in de complete selectie van Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam en wordt met vertrouwen en blijdschap uit gezien naar het verdere verloop van de competitie van zowel de Dames 1 in de eredivisie als ook de dames 2 in de 2e divisie.

Bron: VOC Amsterdam

Bal

Advertentie