Skip to main content

Heel hete bekeravond voor de boeg

By 28 maart 2023Beker, Competities, Voorpagina

Een heel hete bekeravond staat voor de boeg. Alle kwartfinales in het mannentoernooi worden vanavond afgewerkt met daarbij enkel interessante affiches.

Advertentie

De meeste ogen zullen vanavond gericht zijn op LIONS – Aalsmeer. In Sittard treffen de titelfavorieten elkaar opnieuw. Slechts één van de topploegen plaatst zich voor de laatste vier.

Thuiswedstrijd voor titelhouder
De vorige editie van LIONS – Aalsmeer eindigde in 33-27 voor de Limburgers. Vorige week moest de ploeg van de Duitsers Christopher Jauernik de BENE-Leaguetitel aan Achilles Bocholt laten.

Twee eredivisionisten gaan zich meten op BENE-Leagueniveau. Koploper Houten, bij de laatste zestien van de beker na verlenging te sterk voor E&O (38-39) probeert Volendam te verrassen. De Noord-Hollanders gingen in 2019 met de laatste beker aan de haal.

Nummer twee van de eredivisie
Competitiegenoot Quintus speelt thuis. De nummer twee van de eredivisie ontvangt Bevo. De bezoekers uit Panningen wachten na een stroef seizoen in de BENE-League ook in de HandbalNL League nog op de eerste punten.

In Zwartemeer gaan Hurry-Up en Tachos op herhaling. Beide teams openden de HandbalNL League tegen elkaar. Toen wist de thuisploeg ruim te winnen. Het werd 29-21 voor de formatie van Joop Fiege.

Programma kwartfinale beker:
20:00 Hurry-Up – Tachos
20:00 LIONS – Aalsmeer
20:30 Volendam – Houten
20:45 Quintus – Bevo

Foto: FotoReza

Advertentie