Skip to main content

Hemmes tot en met 2027 bij Hurry-Up

Tot en met het seizoen 2026/2027 staat BENE-Leagueploeg Hurry-Up onder leiding van Sven Hemmes (34).

Advertentie

De Drentse club heeft het aflopende contract van de voormalig doelman met liefst drie jaar verlengd. Afgelopen zomer volgde Hemmes in Zwartemeer Joop Fiege op.

“Ik werk met jonge gasten en je wilt met hen iets opbouwen. Dat heeft tijd nodig. Ik vind het mooi dat de club veel vertrouwen in de groep en mijn plan heeft”, vertelt Hemmes.

Lange termijn
Algemeen manager van Hurry-Up Manuel Kremer over de contractverlenging: “Uiteraard is drie jaar een lange periode, maar we willen graag deze lijn met Sven doorzetten en uitbreiden. De lange termijn is vanaf het begin van zijn aanstelling de bedoeling geweest.”

Onder Hemmes startte Hurry-Up verrassend goed in de BENE-League. Inmiddels zijn de oranje-zwarten afgezakt naar het rechterrijtje. Hemmes: “Jonge spelers maken fouten en dat kost punten. Wanneer het tijd is om te oogsten? Tijdens mijn laatste contractjaar willen we een prijs pakken.”

Bevo en Tachos
Hurry-Up ontvangt vanavond in de BENE-League Bevo. Ook aanstaande dinsdagavond spelen de Zwartemeerders thuis. In de achtste bekerfinale komt eredivisionist Tachos op bezoek.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie