Skip to main content

Hendriks volgt Marengo naar bekerfinalist

De talentvolle Loeka Hendriks (18) volgt teamgenoot Clyde Marengo naar bekerfinalist Volendam.

Advertentie

Ook Hendriks vindt via DWS de weg naar de oud-landskampioen. In Schiedam is hij actief in de eerste divisie.

“Ik heb ervoor gekozen om de overstap naar Volendam te maken, omdat de opleiding me hier erg aanspreekt. Voor mij is dit nu de beste optie”, aldus Hendriks die in het nieuwe seizoen net als Marengo in de opleidingsploeg van de BENE-Leagueploeg start.

Leerzame jaren
Hendriks vervolgt: “Bij DWS heb ik veel leerzame jaren gehad. Ik bedank graag al mijn recente teamspelers en trainers voor deze leerzame tijd. In het bijzonder Marjolein Luijten en Koen van Schie. Dankzij hen heb ik de stap kunnen maken naar Volendam.”

“Loeka heeft op ons een goede indruk gemaakt tijdens een aantal trainingen. Zijn creativiteit en spelinzicht zijn voor zijn leeftijd al op een goed niveau”, vertelt trainer/coach van de Noord-Hollanders Geert Hinskens over de aanwinst. “We hebben er alle vertrouwen in dat deze eigenschappen onze teams meer oplossingen gaan brengen zowel in de aanval als in de verdediging.”

Thimo Axt
Hinskens blijft tot en met 2025 in Volendam. Eerder verlengde jeugdinternational Thimo Axt zijn contract in het vissersdorp met twee jaar.

Foto: FotoReza

Advertentie