Skip to main content

Hongaarse miljoenenploeg vertoeft in Limburg

By 30 juli 2018Buitenland, Voorpagina

Miljoenenploeg Veszprem vertoeft in Limburg. De Hongaarse runner-up heeft een trainingskamp belegd in Zuid-Nederland.

Advertentie

Onder leiding van hoofdcoach, en oud-superster, Vranjes streek Veszprem zondag neer in Limburg. Maandagochtend stond een pittige krachttraining op het programma voor Andreas Nilsson en consorten.

Total Movement
Dat deed de topploeg bij Total Movement in Sittard. Gedurende het seizoen en in de zomerstop werken een hoop, voornamelijk Limburgse, topspelers uit Nederland een programma af bij Total Movement. De gehele selectie van Veszprem kan toegevoegd worden aan het lijstje waar bijvoorbeeld alle drie de Smits-telgen – Jorn, Inger en Kay – deel van uitmaken.

Drie dagen geleden startte de Hongaarse bekerwinnaar de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met nieuwkomers als Manuel Strlek (Vive Targi Kielce), Kentin Mahé (SG Flensburg-Handewitt) en René Toft Hansen (THV Kiel) heeft Veszprem aardig ingekocht. Afgelopen seizoen stelde de formatie van Vranjes teleur door in de achtste finale van de Champions League te stranden.

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • sex schreef:

    159957 723335Thanks for the data provided! I was finding for this information for a long time, but I wasnt able to uncover a reliable source. 388478