Skip to main content

Hurry Up deelt tik uit in kampioenspoule

JMS Hurry-Up deed afgelopen weekend goede zaken in de kampioenspoule. In sporthal de Eendracht was de formatie van Joop Fiege verrassend te sterk voor HV KRAS/Volendam dat afgelopen seizoen uitkwam in de BENE-League. Na een 15-14 ruststand liepen de Zwartemeerders in het tweede bedrijf uit naar 35 – 29.

Advertentie

Absolute uitblinker bij Hurry-Up was Manuel Kremer. De 43-jarige doelman keerde niet alleen menig doelpoging van de Volendammers, maar wist ook met enige regelmaat Tommie Falke in stelling te brengen via de break out. Falke zou uiteindelijk topscoorder worden met negen doelpunten.

In de aanval was ook een belangrijke taak weggelegd voor Vaidas Trainavicius die zijn collega-opbouwers keer op keer in stelling wist te brengen. Ronald Suelmann en Jort Neuteboom waren goed op schot en gezamenlijk goed voor 11 doelpunten. “Vaidas is bepalend voor ons. Hij is de regisseur in ons aanvalsspel Natuurlijk merk je dat hij in de tweede helft wat instort, maar dat kan alleen maar beter worden naarmate hij fitter wordt.” aldus Joop Fiege tegen RTV Drenthe.

Voor Volendam is het verlies tegen Hurry Up een flinke domper. De ploeg van Mark Schmetz zet al het hele seizoen wisselende resultaten neer en eindigde dan ook op een teleurstellende zesde plaats in de BENE-League. Een plaats in de BENE League voor volgend seizoen lijkt echter nog niet in gevaar. De eerste zes uit de kampioenspoule plaatsen zich rechtstreeks voor de BENE-League 2016 – 2017.

Foto: Luc van Leeuwen, Handbalfoto.nl

Ad

Advertentie

Join the discussion 2 Comments