Skip to main content

Hurry-Up en Bevo halen vanavond in Zwartemeer in

Hurry-Up en Bevo treffen elkaar vanavond in de BENE-League, omdat de thuisploeg uit Zwartemeer afgelopen weekend in Griekenland speelde.

Advertentie

Aankomend weekend hoopt Hurry-Up vijf doelpunten op AEK Athene goed te maken. Afgelopen zondag werd het in de tweede ronde van de EHF European Cup 35-30 voor de oud-winnaar uit de Griekse hoofdstad.

Blessure bij koningskoppel
Door de Europese verplichtingen van de oranje-zwarten moet Bevo niet in het weekend, maar vanavond op bezoek in Drenthe. De gasten uit Panningen hebben na negen wedstrijd nog altijd maar één keer gewonnen. Dat gebeurde vorige maand in eigen huis tegen nieuwkomer Tachos.

Het zit Bevo-coach Richard Curfs in zijn debuutseizoen nog niet mee. Niek Jordens komt terug van een kruisbandblessure terwijl ook aangever Dario Polman niet inzetbaar is. Bij Bevo wordt onder meer gemikt op het scorend vermogen van verrassing Kaj Geenen, verkozen tot Speler van de Maand september, en doelman van Oranje Arjan Versteijnen (foto).

Live op TV Drenthe
Hurry-Up hoopt door een thuiszege op Bevo het linkerrijtje in het vizier te houden. De formatie van Joop Fiege heeft acht punten, de nummer zes van de BENE-League – Volendam – staat op elf en heeft een keer vaker gespeeld dan de Zwartemeerders.

Hurry-Up – Bevo begint om 20:00. De partij wordt live uitgezonden door RTV Drenthe. Klik hier voor de link naar de livestream.

Foto: FotoReza

Advertentie