Skip to main content

Hurry-Up haalt Bijl terug

Vanaf de zomer speelt jeugdinternational Martijn Bijl (19) weer voor het Drentse Hurry-Up. In Zwartemeer gaat hij op voor zijn debuut in de BENE-League.

Advertentie

Het afgelopen seizoen speelde Bijl net als landgenoot Gijs de Laater voor de A-junioren van HC Bremen. Na een jaar in Duitsland keert hij terug bij Hurry-Up waar Bijl al voor de opleidingsploeg speelde.

Ook schuiven de oranje-zwarten in de zomer drie andere jongelingen door. Emiel Hoogland, doelman Jorick Pol en Youri Braker vallen in het nieuwe seizoen onder de aanstaande hoofdtrainer van Hurry-Up Sven Hemmes. Het drietal speelt dit jaar in de eredivisie voor fusieploeg E&O/Hurry-Up.

Manuel Kremer van Hurry-Up: “Het wordt een steeds belangrijker speerpunt van de club om de talenten die we in de regio hebben gevormd een volgende stap in hun ontwikkeling aan te bieden. We willen hen de harde weerstand van BENE-Leagueniveau laten ervaren.”

Afgelopen weekend maakte de Portugees Tiago Azenha bekend te stoppen. Het contract van René Jaspers en David Ferreira wordt door Hurry-Up niet verlengd, waardoor het duo elders gaat spelen.

Foto: FotoReza

Advertentie