Skip to main content

Hurry-Up haalt opvolger van Tot uit Houten

Hurry-Up heeft de opvolger voor de naar zijn thuisland terugkerende Boris Tot binnen. Bjorn Brachten (24) komt deze zomer over van competitiegenoot Houten.

Advertentie

Met de geel-zwarten liet Brachten zich dit seizoen in de BENE-League zien. Ondanks de voorlaatste plaats van Houten in de competitie, viel de Arnhemmer met hoge stoppercentages op.

Europees spelen
“Ik zie dit als een nieuwe uitdaging en ik voel me vereerd dat ik de schoenen van Boris mag vullen”, aldus Brachten over zijn overstap. Na succesvolle jaren in Zwartemeer gaat de Kroaat dichtbij zijn ouders wonen.

De nieuwe goalie, die in Drenthe met Jorick Pol een koppel gaat vormen, vervolgt: “Hurry-Up is op dit moment een goede stap vooruit. Ze gaan Europees spelen en dat past bij mijn doel om hogerop te komen.”

Brachten is de tweede nieuweling bij Hurry-Up. Eerder trok de ploeg van Sven Hemmes Stijn Brinks van Hubo Handbal aan. Hij gaat op de rechteropbouw Daniel Tako die naar Luxemburg vertrekt opvolgen.

Goncalo Gracio
Ook melden de oranje-zwarten dat Goncalo Gracio blijft. De Portugese linkerhoekspeler heeft net als bijvoorbeeld Michael Wennink, Sjoerd Boonstra en Matz Wesseling bijgetekend.

Foto: FotoReza

Advertentie