Skip to main content

Hurry-Up speelt zich veilig tegen Hellas

By 20 april 2019Eredivisie, Voorpagina

Hurry-Up komt ook na de zomer uit in de BENE-League. Door een tweede thuiszege op Hellas hebben de Zwartemeerders zich veilig gespeeld: 32-25.

Advertentie

Twee weken geleden was Hellas in de strijd om promotie naar de BENE-League verantwoordelijk voor een stunt. In eigen huis werd Hurry-Up, na de eerste kloppartij in Zwartemeer (32-24), met overtuiging gevloerd: 31-27.

Zaterdagavond zou de winnaar van het laatste treffen in Zwartemeer volgend seizoen in de grensoverschrijdende topcompetitie uitkomen. Doelman Paul Vis, die verkast naar Quintus, hielp Hellas met twee weergaloze reflexen aan de goede kant van de score (2-3).

16-10
In het tweede kwartier nam aanvoerder van Hurry-Up Ronald Suelmann de thuisploeg bij de hand. Door zeven goals in één helft van de rechteropbouwer zochten de Zwartemeerders bij 16-10 de kleedkamer op.

Na de pauze vermaakten Hurry-Up en Hellas het publiek. René Jaspers en Tommie Falke waren samen goed voor vijftien doelpunten. De teller van Suelmann zou bij elf stoppen. In het blauw-wit prikte invaller Ricardo Holman zes keer raak.

Opluchting
Na het laatste fluitsignaal overheerste bij het thuispubliek opluchting. Ook de gasten uit Den Haag, die zich door de verrassing de tweede partij op een smakelijk toetje trakteerden, verlieten met een glimlach het veld.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie