Skip to main content

“In de huidige vorm zijn wij moeilijk te kloppen”

By 5 oktober 2018Eredivisie, Voorpagina

Hellas en Houten treffen elkaar zaterdagavond in Den Haag. Er gaat voor het eerst gemorst worden door een titelkandidaat uit de eredivisie. In het AD blikt doelman Paul Vis vooruit op de kraker.

Advertentie

De aanstaande opponenten zetten de eerste drie duels om in een zege. Samen met DFS Arnhem gaan Hellas en Houten aan kop in de eredivisie. Voor de kampioen ligt een ticket voor de BENE-League klaar.

Lefel
“In de huidige vorm zijn wij moeilijk te kloppen”, vertelt keeper van Hellas Paul Vis in het AD. De formatie van Hans van Dijk veranderde nauwelijks in de zomer. “We zijn wél beter en vooral completer geworden. Met Glenn Lefel als aanvulling is er ook meer mogelijk. We weten inmiddels wat we aan elkaar hebben en we zijn goed op elkaar ingespeeld. Het zelfvertrouwen is groot.”

“Zij hebben een bredere selectie en meer financiële mogelijkheden”

Met Houten komt de favoriet voor de schaal op bezoek. De tegenstander uit Utrecht greep een seizoen geleden naast promotie naar de BENE-League. “Houten is favoriet voor de titel, zelfs als wij zaterdag stunten”, manoeuvreert Vis zijn ploeg Hellas tegenover verslaggever Peter Lotman in de underdogpositie. “Zij hebben een bredere selectie en meer financiële mogelijkheden. Zij zijn aan hun stand verplicht kampioen te worden. Maar wij zullen laten zien, dat we een gevaarlijke outsider zijn.”

DFS Arnhem
Medekoploper DFS Arnhem gaat zondagmiddag op bezoek bij de opleidingsploeg van Bevo. Nummer vier van de eredivisie LIONS 2, dat vier punten uit drie duels heeft vergaard, reist zaterdagavond af naar Emmen voor het treffen met E&O.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    74931 580864An attention-grabbing discussion is worth comment. I believe that you should write more on this matter, it wont be a taboo topic nonetheless usually persons are not sufficient to talk on such topics. Towards the next. Cheers 229176