Skip to main content

In HandbalNL League komt Bevo tot punt tegen Aalsmeer

Waar Bevo twee weken geleden in de bekerfinale kansloos was tegen Aalsmeer, hebben de Limburgers in de HandbalNL League een punt bij de Noord-Hollanders gescoord. Tijdens de openingswedstrijd van de nacompetitie werd het vanavond 28-28.

Advertentie

Vlak voor de laatste minuut zette Destin van Dijk de gasten op voorsprong (27-28). In de tegenaanval maakte Jeromy van der Ban gelijk voor Aalsmeer waarna beide teams elkaar in de staart van de wedstrijd van het scoren afhielden. Een uiterste poging van Evon Mohlin werd door Arjan Versteijnen gekeerd.

Verbeij en Hendriks
Na 15-15 halverwege, Janik van Zundert (foto) maakte er in de eerste helft zeven voor Bevo, had Aalsmeer de beste herstart van de eerste partij in de HandbalNL League. Met zijn twaalfde tilde Donny Vink de score naar 26-22. Ook Aalsmeer-doelman Marco Verbeij had in het derde kwartier een belangrijk aandeel in de tussensprint van de zwart-gouden.

Met nog tien minuten op de klok in De Bloemhof kwam Bevo plots terug. Invaldoelman Martijn Hendriks keerde twee strafworpen en aan de overkant viel Kobe Serras nuttig in voor Van Zundert.

Over acht dagen
Door de remise staat Aalsmeer, dat over acht dagen Volendam ontvangt, na één van de vijf speelrondes op drie punten. Bevo heeft er twee.

Foto: FotoReza

Advertentie