Skip to main content

Invallers bij V&L flikken het meteen: Eerste uitzege van het seizoen

Onder leiding van invallers Herbert Denis (rechts op de foto) en Tommie Jansen heeft de damesploeg van V&L de eerste uitzege van het seizoen binnen. In Volendam werd het 24-29 voor de degradatiekandidaat uit de eredivisie.

Advertentie

Niet Harold Nusser, maar Denis en Jansen zaten gisteravond in Noord-Holland op de bank. Na het stoppen van eerstgenoemde reisde het duo met de hoofdmacht van V&L naar het vissersdorp.

Na 12-13 halverwege liepen de Limburgers, tot aan het treffen van gisteravond voorlaatste met drie punten, uit naar 17-20. Acht minuten voor tijd zorgde cirkelspeler van Volendam Monica Pol weer voor de gelijke stand (23-23).

Na een time-out van Denis besliste V&L de uitwedstrijd door een overweldigende 0-6 run. In de slotfase scoorden onder andere Sabien Storken, cirkelspeler Marit-Jaelle van Ede – drie maal – en Evi Gueis.

Het is de eerste voltreffer van de blauw-witten uit. V&L nadert PSV, opponent Volendam en SEW tot op één punt. Vijf om drie keer zes. Aanstaande zaterdag ontvangt de ploeg uit Geleen Kwiek.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie