Skip to main content

Is Rapiditas rijp voor promotie? Wit-blauwen winnen achtste keer op rij

Ook op bezoek bij nummer vijf op de ranglijst Unitas is eerste divisionist Rapiditas overeind gebleven: 24-34. De wit-blauwen uit Weert rijpen om naar de eredivisie te promoveren.

Advertentie

Na een gelijkopgaande openingsfase sloeg Rapiditas al voor rust een gaatje. Unitas moest toestaan dat beide teams bij 11-15 de kleedkamer opzochten.

Twee keer Tom
De ploeg van Osvaldo Gomes drukte na de hervatting door en uiteindelijk liep het verschil op tot tien doelpunten. Namens Rapiditas maakten Tom Schepens en Tom Honcoop in Drenthe de meeste goals.

Het is zege acht op rij van de Limburgers. Alleen in de eerste speelronde ging Rapiditas op bezoek bij de opleidingsploeg van Hurry-Up onderuit. Provinciegenoot Gemini versloeg gelijktijdig Hellas 2 (37-16) en volgt de koploper op één punt.

25 november
Op zaterdagavond 25 november is Rapiditas – Gemini. De week erop gaan de mannen van Gomes op bezoek bij het Amsterdamse Aristos dat derde in de eerste divisie staat. Zo weet Rapiditas begin december of het tijdens het kerstmaal mag beginnen over de eredivisie.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie