Skip to main content

Jaloersmakend kwartet blijft in Noord-Limburg

Targos BEVO HC is erin geslaagd vier dragende spelers voor het nieuwe seizoen aan zich te binden. Een jaloersmakend kwartet blijft de club uit Noord-Limburg trouw.

Advertentie

Robin Jansen, Rik Elissen, Pim Augustinus en Toon Leenders spelen ook na de zomer voor de kampioenskandidaat uit Panningen. Voornamelijk het behouden van toptalent Jansen is een flinke opsteker voor BEVO. De 21-jarige linkeropbouwer is met z’n scorend vermogen van grote waarde gebleken voor de blauw/gelen.

Nieuwelingen blijven
Met Leenders en Elissen verlengt BEVO de samenwerking met twee ‘groentjes’ in Noord-Limburg. Cirkelspeler Toon Leenders keerde dit seizoen terug op Nederlandse bodem. De lange international speelde jarenlang in Duitsland bij TUSEM Essen en HSG Nordhorn-Lingen.¬†Jeugdinternational Elissen maakte eind vorig seizoen de verrassende overstap van concurrent OCI-Lions naar de landskampioen van 2014.

Met nog twee speelrondes in het verschiet is een plaats in de finale voor het grijpen voor de ploeg van Martin Vlijm. Jeugdexponent Augustinus zal met z’n verlengde contract na een korte zomerstop een nieuw gezicht voor de groep zien. Prijzenpakker Vlijm vertrekt na de zomer naar concurrent Hurry-Up.

Foto: FotoReza

Advertentie