Skip to main content

Jansen vreest voor derde kruisbandblessure

Hij was hard op weg naar de HandbalNL League, maar zaterdagavond is Sverre Jansen (24) opnieuw uitgevallen met een blessure. De in vorm verkerende schutter van E&O vreest voor een nieuwe kruisbandblessure.

Advertentie

Met Quintus op bezoek in Emmen had Jansen er vlak na rust al zes in liggen toen hij verkeerd landde. De linkeropbouwer van E&O – Jansen startte het seizoen bij samenwerkingspartner Hurry-Up, maar koos eerst voor vertrouwen in het groen-wit – schreeuwde het uit.

Snel sprak hij de vrees voor een derde kruisbandblessure uit. In de lente van 2022 ging het op de training in Zwartemeer al eens mis voor Jansen. Dat was zijn tweede zware kwetsuur aan zijn knie, want als tiener van LIONS stond de Noord-Brabander al eens langer dan een jaar aan de kant.

E&O won de partij met Quintus wel. Door de 42-30 overwinning, jeugdinternational Marek Skwarczynski maakte er liefst dertien, zijn de Emmenaren de nieuwe nummer drie van de eredivisie, want concurrent Tachos verslikte zich zaterdagavond in de opleidingsploeg van Aalsmeer (23-29).

Foto: Tina Kolthof

Advertentie