Skip to main content

Jaspers vindt net over de grens een plekje

Linkerhoekspeler René Jaspers (26) heeft bij het Duitse TuS Haren onderdak gevonden. Na vijf seizoenen moet hij bij Hurry-Up vertrekken.

Advertentie

Jaspers scoorde vanavond met Bevo op bezoek nog maar eens zes keer. Hurry-Up trok met 38-31 (18-15) aan het langste eind waardoor de verliezend bekerfinalist als vierde van Nederland eindigt.

Na het laatste fluitsignaal hield Jaspers het niet droog. In 2018 kwam hij over van E&O en in Zwartemeer groeide hij uit tot attractie en penaltyspecialist.

Nieuwe prikkels
Bij Oberliga-club TuS Haren komt hij landgenoten Tim Remer en Silas Speckman tegen. Door net over de grens in Duitsland te spelen kan Jaspers zijn studie in Groningen afronden.

De linkerhoekspeler tegenover RTV Drenthe: “Een hele nieuwe competitie en dat gaat voor nieuwe prikkels zorgen. Wie weet wat dat voor deuren opent. Ik heb er zin in.”

Youri Braker
Hurry-Up gaat verder met de Portugees Goncalo Gracio die tegen Bevo vijf maal scoorde. Verder sluit in Zwartemeer jeugdinternational Youri Braker aan op de linkerhoek. Hij speelt dit jaar in de eredivisie voor fusieploeg E&O/Hurry-Up.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie