Skip to main content

Jauernik blijft bij LIONS

By 22 december 2021BENE-league, Competities, Voorpagina

Christopher Jauernik (37) blijft ook na dit seizoen de hoofdtrainer van BENE-Leagueploeg LIONS.

Advertentie

De Duitser heeft in Zuid-Limburg voor een extra jaar bijgetekend. In 2019 kwam Jauernik over van ThSV Eisenach waar hij de assistent was.

Met zijn contractverlenging hoopt Jauernik bij LIONS het goede voorbeeld te geven: “Het behouden van de juiste spelers is voor mij en de club ontzettend waardevol.”

Jongelingen doorgebroken
LIONS sloot de heenronde in de BENE-League op ongeslagen wijze op plaats één af. Na veertien wedstrijden moet de formatie van Jauernik alleen titelhouder Achilles Bocholt voor laten gaan. Ook is de fusieclub nog in de race om de beker.

Vorig seizoen greep LIONS onder leiding van Jauernik pas in de derde finale met Aalsmeer naast de landstitel. In de zomer die volgde werd de opleidingsploeg afgestoten. Met de Duitser aan het roer zijn jongelingen als Ids Eusen, Martijn Kleijkers en Robin Leunissen definitief doorgebroken.

Frisse wind
Jeroen Hofmans, technisch manager bij LIONS, over de samenwerking met Jauernik: “Christoph is een jonge, moderne trainer/coach die graag met de nieuwste technieken werkt. Er is een frisse wind door het team gegaan en de breedte zijn we gegroeid.”

Foto: FotoReza

Advertentie