Skip to main content

Jerry stopt ermee

Ephrahim Jerry (27) hangt zijn schoenen aan de wilgen. Dat maakte zijn club Volendam vandaag bekend. De opbouwer gaat zich richten op zijn maatschappelijke carrière.

Advertentie

Jerry kan de combinatie tussen handbal en zijn opleiding als chirurg bij het Antonie van Leeuwenhoek in Amsterdam niet meer opbrengen, zo laat hij weten op de website van Volendam. “Het vergt ontzettend veel energie om beide goed te doen en het is moeilijk om op beide plekken alles te geven. Daarom verleg ik voor nu de focus naar mijn maatschappelijke carrière,” aldus Jerry.

De schutter speelde sinds dit seizoen voor Volendam. Eerder kwam hij in de BENE-League uit voor Bevo, Lions en Sporting Pelt. In 2021 beproefde Jerry zijn geluk bij het Zwitserse Kadetten Schaffhausen. Via het Franse Tremblay kwam de Eindhovenaar uiteindelijk terecht in Volendam. Tussen 2016 en 2021 speelde Jerry 49 interlands en maakte daarin 115 doelpunten.

HandbalNL League
Met Volendam speelt Jerry nog om het Nederlands kampioenschap. Op 13 april begint voor de ploeg van Geert Hinskens de HandbalNL League met een thuiswedstrijd tegen Houten.

Foto: FotoReza

Advertentie