Skip to main content

Jordie Loo maakt overstap naar Aristos Amsterdam


In de eerste week van de voorbereiding is Aristos er opnieuw in geslaagd zich te versterken. Opbouwer Jordie Loo komt per direct over van stadsgenoot U.S. Handbal.

Advertentie

Nodige lengte en schotkracht
Loo (26) maakt de overstap naar Aristos om op een hoger niveau te kunnen trainen en spelen. Hoofdtrainer Ken van Hasselt liet weten blij te zijn met de komst van de lange opbouwer: “Dit is echt de versterking die we nodig hebben. Jordie heeft aangegeven drie keer te willen trainen en veel te willen leren, dus daar ben je als trainer altijd blij mee. Ook hebben we met Jordie de nodige lengte en schotkracht erbij. Die miste we vorige seizoen.”

Profiel
In het verleden speelde Loo voor verschillende clubs in Nederland. Zo speelde hij in Limburg voor Sittardia en in Zeeland voor Delta Sport en E&M. De laatste vier seizoenen kwam hij uit voor het Amsterdamse U.S.

Voorbereiding
Aristos begon op maandag 1 augustus aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zaterdag 3 september maakt Aristos zijn rentree in de Eredivisie. In de Aristoshal is Hercules de tegenstander.

Foto: Luc van Leeuwen, Handbalfoto.nl
Kejara

Advertentie