Skip to main content

Kampioen V&L blijft ongeslagen, Artemis’15 ontloopt degradatie

Kampioen van de eerste divisie V&L heeft het seizoen gisterenmiddag in stijl afgesloten, want ook in speelronde dertig bleven de Limburgers ongeslagen.

Advertentie

In Rotterdam rekende V&L af met hoogvlieger Atomium’61. Het werd 29-35. Overwinning 28 van het jaar voor de promovendus.

In de kelder
Aristos moet genoegen nemen met de tweede plaats. Ook de Amsterdammers zegevierden gisteren waardoor het gat met V&L drie punten is gebleven. Op bezoek bij de reserves van Hurry-Up trok Aristos met 28-31 aan het langste eind.

In de kelder heeft Artemis’15 in de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen Hellas 2 nog ingehaald, waardoor de fusieclub uit Wehl ook na de zomer in de eerste divisie speelt. Waar Artemis’15 knap won in Aalsmeer (28-32), redde een dag later Hellas 2 het niet tegen de opleidingsploeg van BFC: 21-26.

Hellas 3 en AHV Achilles
Samen met hekkensluiter Oliveo gaat Hellas 2 naar beneden. Overigens blijft de club uit Den Haag actief in de eerste divisie, want als kampioen van de tweede divisie gaat Hellas 3 omhoog. Andere stijger is AHV Achilles uit Apeldoorn.

Foto: Ils Pattipeilohy

Advertentie