Skip to main content

Kampioenskandidaat Houten en Mijalkovic gaan uit elkaar

Ondanks de uitstekende resultaten in de eredivisie gaan kampioenskandidaat Houten en Vladan Mijalkovic (49) in de zomer afscheid van elkaar nemen.

Advertentie

Met nog twee speelrondes te gaan zijn de Utrechters de favoriet om de titel. Toch heeft het bestuur na een gesprek met de huidige hoofdtrainer besloten van scheiden te Mijalkovic.

Verschil in visie
De oefenmeester vindt het heel jammer: “Ik heb het goed naar mijn zin in Houten en we hebben met elkaar een geweldig resultaat neergezet. De club en ik zitten echter niet op één lijn wat betreft de toekomst.”

“Vanwege dit verschil in visie zijn we in goed gezamenlijk overleg tot het moeilijke besluit gekomen de prettige samenwerking niet te verlengen”, aldus het bestuur van Houten. “Wij zijn Vladan zeer dankbaar voor alle tijd en energie die hij in de herenselectie heeft gestoken. Met opgeheven hoofd kan hij straks Houten verlaten, want hij heeft een prima resultaat neergezet. Wij wensen Vladan dan ook heel veel succes bij het vervolg van zijn carrière.”

Dynamico
Een jaar geleden kwam Mijalkovic, die door oud-speler Job Reumer wordt geassisteerd, over van competitiegenoot Dynamico. Hij volgde in The Dome jeugdbondscoach Freek Gielen op.

Foto: FotoReza

Advertentie