Skip to main content

Kenners speculeren: LIONS, Aalsmeer of toch Bevo?

By 8 maart 2018BENE-league, Voorpagina

Het bibberend slotstuk van de BENE-League staat voor de deur. Drie Nederlandse clubs staan binnen een punt van elkaar. Slechts twee teams kunnen doordringen tot het finaleweekend in Den Bosch. Kenners speculeren: LIONS, Aalsmeer of toch Bevo? 

Advertentie

Joop Fiege, oud-bondscoach
“De ploeg die zeker doorgaat is LIONS. Sporting Nelo is niet fit genoeg om LIONS bij te houden. Dan wordt het kiezen tussen het eergevoel van Achilles Bocholt, twee keer achter elkaar verliezen is niet grappig, en de mentaliteit van Hurry-Up. Ik gok dan toch op Aalsmeer. Die pakken op het eind een puntje mee en ik denk dat Bevo het tegen Bocholt net niet redt.”

Tom van der Wilt, journalist De Limburger
“Ik kan me niet herinneren dat het zo spannend geweest is, maar ben toch redelijk zeker: Bocholt, Hasselt, LIONS en Aalsmeer gaan het redden. Ik heb Bocholt gezien tegen LIONS. Die gaan niet twee keer op rij verliezen. Ondanks dat ze zonder Bartosz Kedziora kwetsbaar zijn. Aalsmeer moet naar Hurry-Up en ik denk dat ze daar gaan winnen.”

Léon van Schie, cirkelloper KRAS/Volendam
“Ik denk dat Bocholt, Hasselt, LIONS en Aalsmeer de Final4 halen. De beloning van Bevo voor NeLo zal een motivatie zijn, maar toch denk ik dat LIONS wint. Ik zie Aalsmeer wel van Hurry-Up winnen, ondanks dat het altijd lastige wedstrijden zijn bij Hurry-Up. Ik denk dat Bevo wel wint van Bocholt, maar dat dit uiteindelijk niet genoeg zal zijn om de Final4 te halen.”

Advertentie

Martin Vlijm, coach JMS/Hurry-Up
“Normaal gesproken gaan Aalsmeer en LIONS door. Het doelgemiddelde gaat Bevo dwarszitten. LIONS moet zich schamen als ze het niet gaan halen, want ze spelen thuis. Ik ga ervan uit dat ze het halen. Het is mooi dat Hurry-Up er ook bij betrokken is. Iedereen weet dat het lastig winnen is in Zwartemeer. Bevo heeft op papier de meest lastige tegenstander. Bij winst zijn ze alsnog afhankelijk van doelsaldo.”

Wil jij de beste vier clubs van Nederland en België in actie zien tijdens het finaleweekend in Den Bosch op 17 en 18 maart? Bestel hier tickets!

Foto: FotoReza

Advertentie