Skip to main content

Tess Wester is keepster van het Nederlands handbalteam en het Duitse SG BBM Bietigheim.
De 22-jarige is bezig aan haar 5de seizoen in de Bundesliga, speelde op het EK in Kroatië en maakt zich nu op voor haar eerste WK. Exclusief voor Handbal Inside houdt ze een dagboek bij, waarin ze ons een kijkje geeft achter de schermen van het wereldkampioenschap.

Advertentie

Kippenhok

Hallo allemaal! Vandaag hebben we kennis gemaakt met de hal in Herning. Al kan je het haast geen hal meer noemen! Het is echt gigantisch. Natuurlijk hebben we de Arena al voorbij zien komen op televisie van de wedstrijden die er dit toernooi al gespeeld zijn. Maar als je dan op het veld staat is het toch ineens iets anders.

De wedstrijd van gister was een groot spektakel en ik ben nog steeds ontzettend blij dat we van Frankrijk gewonnen hebben. Na de wedstrijd is alle social-media geloof ik ontploft en het is echt super super leuk om alle reacties te lezen. Sorry als ik misschien niet meteen antwoord, of helemaal niet, maar het is zoveel!

Advertentie

Ondertussen zijn we alweer drie weken als groep bij elkaar en soms is het één groot kippenhok. Er worden veel spelletjes gedaan en daarbij ontstaan weer de leukste discussies en worden de grappigste dingen gezegd. Nog maar 3 dagen en dan weten we hoe het toernooi afgelopen is en welke plek we behaald hebben!
Morgen spelen we de halve finale tegen Polen.
Ik ben echt heel erg benieuwd naar hoe zij gaan spelen, gezien hun verloop van het toernooi. Van Hongarije en Rusland win je namelijk niet zomaar.
Een ding is zeker, wij willen winnen!

Slaap lekker allemaal!
Morgen opnieuw een belangrijke dag!

Tess

WKaanbieding

Advertentie