Skip to main content

Knappe zege Aalsmeer op hoogvlieger Sasja

By 27 november 2016BENE-league, Voorpagina

Fiqas/Aalsmeer heeft een uitstekende zege geboekt in eigen huis. In Noord-Holland werd hoogvlieger KV Sasja uit Antwerpen verslagen. Ook rivaal Volendam wist zaterdagavond te winnen in de BENE-League.

Advertentie

Na een 15-7 ruststand kwam de zege in het tweede bedrijf voor Aalsmeer niet meer in gevaar: 26-19. Zo verslaat de ploeg, dat onlangs coach Romeijn de laan uitstuurde, de nummer vijf van de BENE-League. Met tien punten stijgt Aalsmeer naar de negende plaats in de grensoverschrijdende competitie.

Ook een zege voor Kras/Volendam. Op bezoek bij hekkensluiter KWS/Quintus werd met 23-33 gewonnen door de formatie van Konitz. De oranjehemden uit het vissersdorp hebben evenveel punten als de rivaal uit de bloemenstad, maar kunnen leunen op een beter doelsaldo. Het knokkende Quintus blijft wachten op de eerste zege.

Dreun
OCI-Lions kreeg zaterdagavond een dreun te voordeuren in België. In de strijd tegen mede-landskampioen Achilles Bocholt scoorde de ploeg van Schmetz drieëndertig keer, maar kreeg het vijf doelpunten meer om de oren (38-33). Daarmee verliest Lions de koppositie uit het oog. Met elf doelpunten werd Ramos de topschutter aan Zuid-Limburgse zijde.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie