Skip to main content

Koploper Lions houdt Nederlandse eer hoog

By 31 oktober 2016BENE-league, Voorpagina

OCI-Lions is het Nederlandse hoogtepunt in de tiende ronde van de BENE-League. De andere vijf clubs verloren van hun Belgische opponent.

Advertentie

In Zuid-Limburg had de formatie van Mark Schmetz weinig moeite met Visé BM: 28-22. Cirkelspeler Ivo Steins werd topscorer in een wedstrijd waar doelman Thijs van Leeuwen uitblonk. Het gaatje met Hasselt blijft drie punten in het voordeel van de Limburgers.

Tongeren verslaat Aalsmeer
Fiqas/Aalsmeer, dat afgelopen week René Romeijn de laan uitstuurde, was dichtbij een stunt op bezoek bij bekerwinnaar Callant Tongeren. In België was zowel bij rust als aan het eind van het duel het verschil twee punten: 31-29 (15-13). Zo gingen de handen in de lucht bij landgenoten Schenk, Meijer en Stijnen.

In verband met de interlandweek worden er aankomend weekend geen wedstrijden gespeeld in de BENE-League. Na koploper Lions is de tweede Nederlandse club terug te vinden op de zesde plaats op de ranglijst: Hurry-Up sluit, na drie verliespartijen op rij, het rechterrijtje af.

Overige uitslagen:
Bevo – KV Sasja: 21-25
Quintus – Hasselt: 25-34
Merksem Handbal – Hurry-Up: 31-21
Achilles Bocholt – Volendam: 31-24

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    220069 173958You produced some decent points there. I looked over the internet for any problem and identified most individuals goes as nicely as together with your internet website. 474247