Skip to main content

Koploper naar Raalte, ook verre uitwedstrijd VOC

By 30 oktober 2021Competities, Eredivisie, Voorpagina

Na vijf speelrondes is HandbaL Venlo nog altijd ongeslagen in de eredivisie. De formatie van Robin Gielen reist vandaag af naar Overijssel.

Advertentie

In Raalte neemt HandbaL Venlo het op tegen Kwiek. Waar de gasten alle tien de punten in de eerste vijf wedstrijden hebben behaald, staat de Overijsselse thuisploeg pas op vier punten.

Weerzien Tessa Hilbrands
Daarmee is Kwiek in het rechterrijtje te vinden. Sinds de zomer heeft trainer/coach Lars Hoogeven nog wel de beschikking over aanwinsten Tessa Hilbrands, die in HandbaL Venlo haar oud-werkgever treft, en Maron Schepers. Spelmaker en jeugdinternational Daphne Luchies is revaliderende van een zware knieblessure.

Ook een verdere uitwedstrijd voor de runner-up in de eredivisie VOC. De Amsterdammers hebben twee punten minder dan HandbaL Venlo. Een maand geleden ging de ploeg van Rachel de Haze in Noord-Limburg stevig ten onder.

Kelderduel
V&L is de volgende opponent van VOC. De thuisploeg uit Geleen staat samen met VZV, dat Borhave ontvangt, op plaats drie. V&L en VZV hebben in eerste vijf wedstrijden zeven punten vergaard.

Naast de Noord-Hollandse derby tussen SEW – Volendam is ook het duel tussen BFC en Fortissimo omcirkelt. In Beek treffen de hekkensluiter en nummer voorlaatst elkaar. Zowel BFC als Fortissimo teert op één punt.

Programma eredivisie:
V&L – VOC
DSVD – Quintus
VZV – Borhave
Volendam – SEW
Kwiek – HandbaL Venlo
BFC – Fortissimo

Foto: FotoReza

Advertentie