Skip to main content

Kortingsactie Handbal Inside Magazine verlengd

By 12 maart 2018Voorpagina

Handbal Inside heeft de kortingsactie voor een abonnement op het magazine verlengd. Tot 17 maart hapt het platform twintig procent van je totaal af. 

Advertentie

“We willen oude en nieuwe abonnees die nog geen abonnement hebben iets langer de kans geven”, legt redactielid Stijn Steenhuis uit. “Wellicht hadden ze een drukke werkweek. Stukje service!”

Steenhuis vindt het vooral fijn dat oude abonnees op vijf euro korting kunnen rekenen: “Ook zij moeten zich even opnieuw abonneren. Binnen een aantal clicks gepiept. Dan ligt in april de nieuwste uitgave op de mat. Daar kijken we erg naar uit.”

De website van Handbaldeals is het adres voor het fixen of verlengen van het abonnement op het enige handbalblad van Nederland. “Voor nog geen twintig euro verzeker je, je van extra verhalen over je favoriete sport. De vele abonnees motiveren de redactie van Handbal Inside on- en offline de liefhebber op maat te bedienen”, besluit het redactielid.

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    784134 310049Just wanna input on few common items, The internet site style is perfect, the articles is quite great : D. 370826