Skip to main content

Kroatische doelman voor Hurry-Up

By 7 juli 2019BENE-league, Voorpagina

Hurry-Up heeft een nieuwe doelman gecontracteerd: Boris Tot. De 21-jarige goalie staat in thuisland Kroatië te boek als een talent.

Advertentie

Tot was maandag op proef in Zwartemeer. Hij wist oefenmeester Joop Fiege en de club snel te overtuigen. Tot komt over van het Oostenrijkse HC Bruck en heeft een contract voor twee jaar ondertekend bij Hurry-Up.

Tot is de derde versterking van de BENE-Leagueploeg. Eerder meldde Hurry-Up de komst van de Tsjechische rechterhoek Jakub Kastner. Ook Sven Hemmes keert na een jaar afwezigheid terug in Drenthe.

Op sterkte
Hurry-Up brengt de selectie op sterkte. In de lente kondigden basiskrachten Tommie Falke (Sporting NeLo), René de Knegt en Bart Mik (beide Aalsmeer) hun vertrek bij de oranjehemden bekend. De Zwartemeerders gaan op voor hun vierde seizoen op rij in de BENE-League.

Tim Remer
Ook Tim Remer werkt aan een terugkeer binnen de lijnen. Na een zware knieblessure en een seizoen als trainer/coach van Hurry-Up hoopt de 85-voudig international aankomend seizoen zijn rentree op het parket te maken.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie