Skip to main content

Liefst vier titelkandidaten in HandbalNL League

Het is berespannend in de HandbalNL League. Smullen! Na vier speelrondes telt het gevecht om de landstitel nog vier kanshebbers.

Advertentie

Volendam wint van Bevo, Bevo blijft LIONS voor, LIONS klopt Aalsmeer en Aalsmeer kent geen moeite met Volendam. In de HandbalNL League staan vier ploegen op één punt van elkaar. Zes, zes, zes, vijf.

Landskampioen Aalsmeer heeft net als Bevo en Volendam zes punten. De twee laatstgenoemde ploegen ontbraken tijdens de Final4 van de BENE-League. Bevo, dat Arjan Versteijnen van Achilles Bocholt heeft overgenomen, moest zelfs genoegen nemen met een plaats in het rechterrijtje.

Volendam – LIONS
Onder Danny van Katwijk doen de Panningers weer helemaal mee. Net als het Volendam van EK-gangers Florent Bourget en Dennis Schellekens dat in de play-offs niet bang is voor de top-2 van vorig jaar. Dit weekend ontvangen ze in het vissersdorp LIONS.

De aanstaande bezoekers uit Zuid-Limburg leken na gemors tegen Hurry-Up en Bevo even een pas op de plaats te maken, maar haalden afgelopen weekend uitgerekend tegen Aalsmeer hun gram. Nog zes partijen en alles ligt nog open.

Beste twee ploegen
Na tien speelrondes gaan de beste twee ploegen in een best-of-three om de schaal strijden. Een jaar geleden werd Aalsmeer, waar Samir Benghanem en Tim Bottinga helemaal terug zijn, ten koste van LIONS in duel nummer drie kampioen van Nederland.

Foto: FotoReza

Advertentie