Skip to main content

De Limburger: Bevo mist een échte leider

By 10 oktober 2016oktober 14th, 2016BENE-league, Voorpagina

Targos Bevo leed afgelopen weekend de vierde nederlaag op rij in de BENE-League. Volgens de krant De Limburger mist de verliezend finalist, na het vertrek van Polman en Ravensbergen, een echte leider.

Advertentie

“Zolang elke speler nog te veel met zichzelf worstelt, is het ook lastig om een team opsleeptouw te nemen”, vertelt nieuwbakken hoofdtrainer Harold Nusser tegen journalist Ingrid Lemmens. “Misschien missen we inderdaad wel een echte leider in de ploeg”. Tegen Callant Tongeren stapten de Noord-Limburgers na een 27-21 verliespartij teleurgesteld de bus in.

“Ik zie nog genoeg kansen om mee te doen om de titel”

Dat er geen klik is tussen de groep en Nusser, die in de zomer overkwam van Lions 2, vindt de oefenmeester onzin. “Het is zeker niet fijn als nieuwe trainer om viermaal te verliezen, maar we werken prima samen”, is hij duidelijk. “Als we compleet zijn, dan kunnen we iedereen verslaan. De Final Four is ver weg, maar zeg nooit nooit. Dan focussen we ons op de Nederlandse competitie. Ik zie nog genoeg kansen om mee te doen om de titel”.

Ook de overvolle ziekenboeg (De Jonge, Lambert, Knippenbergh, Jansen) doet de prestaties van de blauw/gelen uit Panningen geen goed. “Dan moet je een beroep doen op jonge jongens als bijvoorbeeld Rik Elissen, die ook pas nu volledig aan de bak moet, en Max de Lange, die wel al een tijdje meedraait, maar ook nog te weinig ervaring heeft. Bij die jongens komt nu druk te liggen”.

 “Bij die jongens komt nu druk te liggen”

Na het vertrek van leiders Vlijm, Polman en Ravensbergen, die soms zeiden waar het op stond, kent Bevo een lastige start. Dit weekend komt Quintus op bezoek. Waar de Noord-Limburgers vier punten uit de eerste zeven duels hebben, wacht de opponent uit Kwintsheul nog op de eerste overwinning.

Bron: De Limburger, Ingrid Lemmens
Foto: FotoReza

Advertentie