Skip to main content

Link uitduel LIONS, Aalsmeer – Volendam op zondagmiddag

By 25 november 2023BENE-league, Competities, Voorpagina

Drie duels staan vanavond in de BENE-League op het programma. Morgenmiddag is in De Bloemhof de derby van Noord-Holland.

Advertentie

Om 20:15 ontvangt Bevo hekkensluiter Izegem. Ook de Panningers staan in het rechterrijtje van de BENE-League. De heenwedstrijd in West-Vlaanderen werd door de ploeg van trainer/coach Hans van Dijk gewonnen.

In Neerpelt is Sporting Pelt – Houten. Als de Belgen de promovendus verslaan, vinden ze aansluiting bij de top-5 van de BENE-League. Waar Sporting Pelt dertien punten heeft, moeten de Utrechters na de heenronde genoegen nemen met drie.

Nummer drie op de ranglijst LIONS gaat langs bij Hubo Handbal. In speelronde één eindigde dit treffen in een gelijkspel. Het verschil tussen de Nederlands kampioen en Achilles Bocholt, in IJsland voor de EHF European Cup, is twee punten.

Programma vanavond:
20:15 Bevo – Izegem
20:15 Sporting Pelt – Houten
20:15 Hubo Handbal – LIONS

Om 15:00 is morgenmiddag de derby van Noord-Holland: Aalsmeer – Volendam. De nummer vier tegen de nummer vijf. Niet alleen wordt om belangrijke punten in de strijd om halve finale van de BENE-League gespeeld, maar ook de prestige van de provincie staat op het spel.

Programma morgen:
15:00 Aalsmeer – Volendam

Foto: FotoReza

Advertentie