Skip to main content

LIONS en Volendam kunnen in België slag slaan

By 12 november 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

LIONS en Volendam stappen vanmiddag op de bus naar België en kunnen vanavond over de grens een belangrijke slag in de BENE-League slaan.

Advertentie

De titelhouder uit Sittard gaat op bezoek bij de huidige koploper in de competitie: Achilles Bocholt. De partij is een herhaling van de finale van het vorige BENE-Leagueseizoen.

Linkerrijtje
In de lente stootte LIONS in Den Bosch Achilles Bocholt van de troon. Na tien partijen in het nieuwe seizoen staan de Belgen er iets beter voor dan LIONS: achttien om zeventien punten. Bij een zege in Bocholt gaan Jasper Adams (foto) en consorten over de lijstaanvoerder heen.

Gelijktijdig komen Visé en Volendam elkaar in de BENE-League tegen. Ook zij staan in het linkerrijtje en ontlopen elkaar maar heel weinig. Na negen wedstrijden heeft Volendam elf punten. Visé heeft eentje meer en staat dan ook een positie hoger: plaats zes om vijf.

Rob Jansen
Verder vanavond: Bevo – KTSV Eupen, Hurry-Up – AtomiX en het Nederlandse onderonsje tussen Tachos en Aalsmeer. De pot in Waalwijk staat in het teken van de terugkeer van rechteropbouwer Rob Jansen. Via Tachos heeft de linkspoot zijn plekje bij landskampioen Aalsmeer helemaal gevonden.

Programma BENE-League:
Tachos – Aalsmeer
Bevo – KTSV Eupen
Hurry-Up – AtomiX
Sporting Pelt – Hubo Handbal
Visé – Volendam
Achilles Bocholt – LIONS

Foto: FotoReza

Advertentie