Skip to main content

LIONS lijft Van Berlo en Bromet in

Op de dag dat bekend is geworden dat Fred Michielsen de nieuwe hoofdtrainer van landskampioen LIONS is, delen de Limburgers de komst van twee jonge versterkingen.

Advertentie

Jeugdinternational Kyan van Berlo (19, foto) gaat vanaf de zomer voor LIONS spelen. De rechterhoekspeler komt over van Houten dat als kampioen van de eredivisie naar de BENE-League is gepromoveerd.

Lastige keuze
“Met Houten hebben we een superseizoen gehad en overstappen was dan ook best een lastige keuze, maar ik heb heel veel zin om bij LIONS te gaan spelen”, aldus Van Berlo. Hij gaat samen met Oranjeheer Rob Schmeits de rechterhoekpositie invullen.

Ook krijgt Michielsen de beschikking over Jonathan Bromet. De 21-jarige cirkelloper heeft een Nederlandse vader en Noorse moeder. Zo is hij in 2022 voor een korte stage op Papendal terechtgekomen.

Charlottenlund Sportsklubb uit Trondheim
Bromet ruilt Charlottenlund Sportsklubb uit Trondheim in voor de kampioen van Nederland en vult het gat dat positiegenoot Jonas Dell achterlaat in. Eerder sloot Jur Eussen, het jongere broertje van rechteropbouwer Ids Eussen, na een succesvol jaar in het tenue van BFC al aan bij LIONS.

Foto: FotoReza

Advertentie