OCI-Lions wint van JMS Hurry-Up

Na de verloren BENE-League finale van afgelopen zondag heeft OCI-Lions vanavond weer een beetje vertrouwen kunnen tanken tegen JMS Hurry Up. De formatie van Monique Tijsterman maakte niet bepaald een scherpe indruk. Het Final 4 weekend zat bij de Limburgers duidelijk nog in de benen. Desondanks was OCI-Lions over de hele wedstrijd gezien een klasse beter dan JMS/Hurry Up. Na een 18 – 15 ruststand won OCI – Lions met 33 – 29.

OCI-Lions was Hurry Up met name te slim af middels de snelle tegenaanval en de break out. Dat Hurry Up nog lange tijd kon aanhaken was vooral te wijten aan het grote aantal technische fouten dat de Lions maakten. De teams gingen met een stand van 18 – 15 de kleedkamer in.

In de eerste 10 minuten na rust gaven de Limburgers direct gas en werd de marge verruimd naar 6 doelpunten (23 – 17). Dit verschil konden zij vervolgens enigszins vasthouden tot de 20ste minuut (29 – 24). In de slotfase kwam Hurry Up nog iets terug, maar het was niet voldoende om aanspraak te kunnen maken op de winst. OCI-Lions wint verdient van JMS Hurry Up met 33 – 29. Lions speler Ephrahim Jerry werd gekozen tot man van de wedstrijd.