Skip to main content

Live: Hurry-Up in Lissabon op jacht naar Europese eindstrijd

By 29 april 2017Voorpagina

JMS/Hurry-Up vecht vanavond in Lissabon voor de laatste kans op eremetaal. In de halve finale van de Challenge Cup bezoeken de Zwartemeerders Sporting CP. 

Advertentie

In de Portugese hoofdstad moet de formatie van Martin Vlijm de 27-32 verloren pot wegvagen. In Emmen kon Hurry-Up lang mee met de miljoenenformatie. Vijftien minuten voor het laatste eindsignaal namen de groen/witten afstand.

Beenblessure
Het meespelen van spelmaker Trainavicius is twijfelachtig. De Litouwse regisseur raakte dinsdagavond geblesseerd aan zijn lies. Zeven dagen geleden was de middenopbouwer gebruikelijk goed voor vier goals en de nodige assists. Ook Tommie Falke is niet helemaal okselfris.

Ronald Suelmann gaat op jacht naar de topscorerstitel in Europa. Wanneer de powerhandballer meer dan twee goals maakt voert hij de ranglijst tenminste één dag aan. Op dit moment staat Suelmann, die al 46 keer het net trof in de Challenge Cup, op een doelpunt achterstand op Grgic van het IJslandse Valur. De Kroaat komt zondag in de andere halve finale in actie.

Podium.TV
Na het verlies in de beker en de strijd om het landskampioenschap heeft Hurry-Up nog één ijzer in het vuur. De halve eindstrijd is zaterdagavond om 19:00 Nederlandse tijd te zien op Podium.TV. De Noordelijke tv-zender is samen met Hurry-Up afgereisd naar het Iberisch schiereiland.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie