Skip to main content

Livestream: Aanwinsten Housheer en Van Wetering bezichtigen Györ

Aanstaande aanwinsten van Györ Dione Housheer (foto) en Bo van Wetering bezichtigen vanavond hun volgende onderkomen. In de Champions League gaat Odense Håndbold op bezoek bij het Hongaarse groepshoofd.

Advertentie

Na vier duels gaat Györ samen met SG BBM Bietigheim aan de leiding in poule A. Waar de Duitsers morgenmiddag om 14:00 IK Sävehof ontvangen, verwelkomt de ploeg van Rinka Duijndam en Yvette Broch Odense Håndbold.

Housheer en Van Wetering gaan langs bij hun volgende club. Net als Kelly Dulfer heeft het tweetal onlangs bij Györ getekend. De wit-groenen gaan in de zomer Ana Gros, positiegenoot van Housheer, aan RK Krim Mercator kwijtraken.

Woensdagavond in Deense eredivisie
De rechteropbouwer en Van Wetering kwamen vorige week niet in actie voor het Nederlands team. Eerstgenoemde was ziek terwijl de linkerhoekspeler van de twee kampt met schouderklachten. Housheer maakte afgelopen midweek al haar rentree in de Deense eredivisie.

Tegen laagvlieger Bjerringbro maakte ze woensdagavond net als Nikita Van Der Vliet één doelpunt en ook gaf de linkspoot vijf assists. Odense Håndbold zegevierde met 41-26 (22-13) waardoor de focus vroeg op het Europese duel van vanavond in Hongarije kon.

EHF TV
Györ en de nummer drie in de groep spelen om 18:00 tegen elkaar. De Nederlands getinte partij, want ook Larissa Nusser en Yara Ten Holte dragen het tenue van de Deense gasten, is te zien op EHF TV.

Foto: FotoReza

Advertentie