Skip to main content

Livestream: Herhaling van Supercup in Volendam

Het doordeweekse duel in de BENE-League tussen Volendam en LIONS is vanavond vanaf 20:15 te zien op het YouTube-kanaal van de thuisploeg.

Advertentie

Volendam – LIONS is een herhaling van de Supercup. In augustus pakten de Limburgers ten koste van de oranje-zwarten de eerste hoofdprijs van het seizoen (33-32). Volendam gaf in The Dome een voorsprong van zes doelpunten uit handen.

LIONS heeft die lijn doorgetrokken. Na vijf wedstrijden staat de ploeg van nieuwe hoofdtrainer Fred Michielsen eerste in de BENE-League. Dat is verrassend, omdat de fusieclub de uitduels met onder andere Achilles Bocholt en Visé al gehad en gewonnen heeft.

HC Dinamo Pancevo
Het thuisteam heeft na vijf partijen twee punten minder dan LIONS: negen om zeven. Volendam is nog zoekende naar de topvorm. Afgelopen weekend rekenden de mannen van Geert Hinskens (foto) met 35-29 af met Bevo.

De competitiewedstrijd wordt in de midweek afgewerkt, omdat Volendam volgende week voor de tweede ronde van de EHF European Cup naar Servië vliegt. Op 14 en 21 oktober, de return is in Noord-Holland, wordt tegen HC Dinamo Pancevo gespeeld.

Livestream
Volendam – LIONS begint vanavond om 20:15. Klik hier voor de livestream.

Foto: FotoReza

Advertentie