Skip to main content

Livestream: Landgenoten aan de start van de Champions League

De Champions League staat op punt van beginnen. Veel landgenoten aan de start van het kampioenenbal. Een overzicht van speelronde één.

Advertentie

Op zaterdag in Hongarije het Nederlands getinte treffen tussen Ferencvaros en Odense Håndbold. Bij de thuisploeg is Angela Malestein een vaste waarde op de rechterhoek. Dione Housheer, Bo van Wetering en Kelly Vollebregt gaan zich namens de Deense gasten laten zien in de Champions League.

In de avond Merel Freriks (foto) in Noorwegen. Met haar nieuwe club Brest Bretagne gaat de cirkelspeelster van Oranje op bezoek bij titelhouder Vipers Kristiansand. Een zeer interessant treffen tussen twee topploegen.

Programma 10 september:
16:00 Kastamonu Beleyidesi – Buducnost
16:00 Ferencvaros – Odense Håndbold
18:00 Vipers Kristiansand – Brest Bretagne
18:00 HC Lokomotiva Zagreb – CS Rapid Bucuresti

Advertentie

Op speeldag twee in het kampioenenbal het debuut in de Champions League van Ellen Janssen. De goalie, die voor lange tijd onder contract staat in Tsjechië, ontvangt met kampioen DHK Banik Most SG BBM Bietigheim. Namens de bezoekers op de vloer: internationals Kelly Dulfer en Inger Smits.

Ook interessant: het Györ van Yvette Broch op bezoek bij Team Esbjerg en Debbie Bont op eigen vloer. Metz Handball, de club van de Volendamse, speelt thuis tegen de runner-up van Noorwegen: Storhamar Handball Elite. Een nieuwe smaak op het allerhoogste niveau.

Programma 11 september:
14:00 DHK Banik Most – SG BBM Bietigheim
16:00 Team Esbjerg – Györ
16:00 Metz Handball – Storhamar Handball Elite
16:00 CSM Bucuresti – Krim Mercator

Alle partijen in de Champions League zijn online te zien. Schakel in op EHF TV.

Foto: Jaap van der PijllAdvertentie