Skip to main content

Livestream: Oranjedames in play-offs van Champions League

Oranjedames laten zich dit weekend zien tijdens de play-offs van de Champions League. Over een week zijn de laatste vier kwartfinalisten helder.

Advertentie

De top-2 van iedere poule in de groepsfase is al zeker van de laatste acht. Dat zijn Györ, Metz Handball, CSM Bucuresti en titelhouder Vipers Kristiansand. De aankomende twee weekenden komen daar nog eens vier ploegen bij.

De tussenronde begint vanmiddag met Buducnost tegen het Ferencvaros van Angela Malestein. In de avond gaat het Nederlands getinte Odense Håndbold, waar Larissa Nusser dichtbij haar rentree is, op bezoek bij Storhamar Handball Elite uit Noorwegen. Nusser maakt net als Tess Wester na lange tijd weer deel uit van de shortlist van het Nederlands team.

Zaterdag:
16:00 Buducnost – Ferencvaros
18:00 Storhamar Handball Elite – Odense Håndbold

Alle wedstrijden in de play-offs zijn op EHF TV te volgen. Zo ook Krim Mercator Ljubljana – CS Rapid Bucuresti op zondagmiddag. Namens de nummer twee van Roemenië laat international Estavana Polman zich in de play-offs van het kampioenenbal zien.

Het Brest Bretagne Handball van collega bij Oranje Merel Freriks (foto) sluit het eerste speelweekend van de tussenronde af. Volgend weekend zijn de vier returns. De kwartfinales starten tijdens het laatste weekend van april.

Zondag:
14:00 Krim Mercator Ljubljana – CS Rapid Bucuresti
16:00 Brest Bretagne Handball – Team Esbjerg

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie