Skip to main content

Livestream: Thuisclubs in het voordeel tijdens terugronde in Champions League

De deelnemers aan de Final4 van de Champions League worden dit weekend duidelijk. In de terugronde bij de laatste acht zijn de thuisclubs in het voordeel.

Advertentie

Het speelweekend start vanmiddag in Noorwegen. Titelhouder Vipers Kristiansand verdedigt tegen CS Rapid Bucuresti een voorsprong van zes doelpunten. Het heenduel in Roemenië eindigde in 25-31 in het nadeel van de formatie van Estavana Polman (foto).

Ook vandaag: Györ – Odense Håndbold. Als de gasten uit Denemarken, waar Larissa Nusser enkele dagen geleden weer haar eerste doelpunt maakte, zich willen plaatsen voor de halve finale moeten de oranje-witten met drie goals verschil winnen. De Hongaren zegevierden een week geleden met 27-29.

Metz Handball heeft zondagmiddag een marge van zes ten opzichte van Ferencvaros. De ploeg waar Debbie Bont op de rechterhoek staat won het heenduel in Hongarije met 26-32. CSM Bucuresti en Team Esbjerg, vorig weekend werd het 32-28, sluiten de kwartfinaleronde morgen aan het einde van de middag af.

Alle wedstrijden zijn te zien op EHF TV. In het weekend van 3 en 4 juni vindt het finaleweekend van de Champions League in Boedapest plaats.

Programma:
Zaterdag 16:00 Vipers Kristiansand – CS Rapid Bucuresti
Zaterdag 18:00 Györ – Odense Håndbold
Zondag 14:00 Metz Handball – Ferencvaros
Zondag 16:00 CSM Bucuresti – Team Esbjerg

Foto: Tina Kolthof

Advertentie